Beba sa puna 3 meseca (u stomaku)

Malo kasnim sa slikom ali sam mislila da sam je zagubila, a zapravo sam zaboravila u kom folderu je sacuvana.
Podstaknuta razgovorom o snimanju oplodnje i sl. (ne smem mnogo o tome posto je ideja toliko revolucionarna da ne smem da je otkrijem ;)), odjednom mi pade na pamet gde sam je sacuvala. :)
Radi se o 4D ultrazvuku, i izgleda sasvim nadrealno. “4D omogucava prikaz trodimenzionalne slike nerodjene bebe u realnom vremenu, tako da omogucava pracenje svih ovih pokreta na ekranu ultrazvucnog aparata. Prikazom lica imamo gotovo uvid u raspolozenje ocekivane prinove. Vidi se kako plod trlja oci, sisa sake ili stopala, mrsti se ili smeje, zeva ili plezi.”

Beba nase drugarice Jasne ovde ima preko 3 meseca, sto znaci da na danasnji dan ima oko 5 meseci, i sad se tacno vidi sve, ali bas sve. Cak i da je najverovatnije decak. :) Zadivljujuce.

beba u 3. mesecu

Sad ostaje da se smisli neko lepo ime. :) Kad dodje vreme… jednog dana :) … ja cu znati. Moje omiljeno musko ime je Jakov. Da se zna. :)

3 Responses to “Beba sa puna 3 meseca (u stomaku)”

 1. Lepotica Says:

  E,stvarno ti je zanimljiv blog,pa zar i ovde pominjes Jakova?I sad ti ivdis na blogu nove poruke i mislis ko zna ko je,a ono ja

 2. Dragana Says:

  Da, Lepotice… a ono ti :D

  Jakov svuda… pa moj je :D

 3. savršena.net » Blog Archive » Says:

  [...] U subotu su se vencali nasi dugogodisnji prijatelji :) Jasna i Nikola. To je bilo malo, privatno vencanje sa malo zvanica ali jako lepo i prijatno. S obzirom da beba dolazi za dva, tri meseca bilo bi za mladu i naporno da je bila neka ogromna svadba. Ovako je sve proslo odlicno, super smo se druzili, pevali, igrali i rucali naravno. :) Moram da pohvalim izuzetnu hranu… mmmm… nista bez domace hrane. ;) [...]

Leave a Reply